The Art Of Macarons

banner

Macarons van Van Thillo

Met gepaste trots presenteren wij de overheerlijke macarons van kwaliteitsbakkerij Van Thillo. Twee luchtige amandelschuimpjes vormen samen met een smaakvolle ganache een puur genietmomentje.

Door de ambachtelijke bereidingswijze beschikken onze macarons over dat authentieke krokantje. Met die luxueuze bite. Precies zoals de macaron van oorsprong bedoeld is. De macarons van Van Thillo zijn een kunstwerkje met een hoogstaande smaaksensatie.

Onze macarons zijn behalve in onze winkels ook beschikbaar voor horeca en het bedrijfsleven. Zij vormen immers een zeer smaakvol relatiegeschenk, welkomstpresentje of het ideale ‘extraatje’ voor bij de koffie. Altijd met oog voor het kleinste detail. En altijd met vakmanschap van Van Thillo voor de beste smaak.

De juiste accenten

Hoogwaardige grondstoffen zoals kwalitatieve boter, dagverse vruchten van het land en boerenmelk. Het is de basis voor onze patisserie Om vervolgens te verrassen met de

LEES MEER »

The art of macarons

Hoogwaardige grondstoffen zoals kwalitatieve boter, dagverse vruchten van het land en boerenmelk. Het is de basis voor onze patisserie Om vervolgens te verrassen met de

LEES MEER »

Ontdek onze macarons, waarbij de krokante textuur bij elke hap voor een verrukkelijke knapperigheid zorgt.

Laat je betoveren door de verfijnde afwerking sensatie van onze macarons, waar elke beet resulteert in een zijdezachte ervaring.

Elke dag opnieuw bereiden we onze macarons met de grootste zorg en toewijding, zodat u kan genieten van hun onovertroffen smaak.

COLOR COLLECTION

CREAMY
PISTACHIO

PINK
RASPBERRY

ZESTY
GREEN LIME

BELGIAN
CHOCOLATE

FRUITY
PASSION

BOURBON
VANILLA BEAN

“Met de macaron hebben we opnieuw iets gevonden waarmee we ons onderscheiden”

– Eric Van Thillo

GALLERY

CONTACT

Vragen? Kan altijd – gewoon bellen of mailen.