The Art Of Macarons

ORDER

Kies voor een uniek geschenk voor uw personeel.  Laat ze de smaken beleven van de ultieme Macaron.

The Art of Macarons by van Thillo zijn een hoge kwaliteit Macarons die naast de taste, een ultieme beleving geven. We werken met de beste ingrediënten en hebben het proces van bereiding ons meester gemaakt.

Omdat het beheersen van vakmanschap volgens ons een vorm van kunst is koppelen we ons aan kunstenaars. Dit jaar is dit Fotograaf Henk van Cauwenberg. Henk heeft voor ons prachtige werken gemaakt, geïnspireerd op de smaak en het vakmanschap van onze Macarons. Met professionele ballet dansers is hij beelden gaan maken die een sierlijke verleiding zijn voor het oog. Als je goed kijkt zult u zelfs onze Macarons terug vinden in deze beelden.

Wij bieden twee mogelijkheden aan om een stralend cadeau te kunnen geven aan relaties en/of personeel.

The art of MACARONS
by van Thillo

24 Macarons in een prachtige box. In te vullen met smaken naar eigen keuze.  Een kleurrijke verassing om te delen. Als uw de doos opent verschijnt er een lach op ieders gezicht.  Laat het smaken.
37 €

The art of MACARONS
by van Thillo (Limited Edition)

32 Macarons in een prachtige box. Niet alleen deze limited edition verpakking is uniek, maar ook de inhoud.  Waarin je de complete art reeks vind die we hebben gemaakt met Henk van Cauwenberg.

49 €

The art of MACARONS
by van Thillo (Custom)

Vanaf een oplage van 500 stuks kunnen we uw box personaliseren.
Je eigen logo in combinatie met THE art of MACARONS. Dat is natuurlijk de eyecatcher voor de feestdagen.

Prijs op aanvraag